Descobrint el Potencial Humà

Volem descobrir el potencial de les persones i les organitzacions que conformen. Aviat iniciarem aquest viatge junts. Amb el poder conjunt de la ciència i la tecnologia. A AdSalutemLullaai, una companyia 360, treballem amb les capacitats conjuntes de l’Institut AdSalutem en Salut (Innovació, Clínica Assistencial Multidisciplinària, Educació i Programes Especialitzats) i la tecnologia de Lulla Care, en Intel·ligència Artificial.

El coneixement científic revela, en majúscules, el paper destacat del cervell mentre dormim, en vetllar per un òptim funcionament de l'organisme, així com de la personalitat i competències de cadascú. Aquest fet resulta determinant en l'entorn tant personal com professional, a l'hora d'aconseguir

Nivells òptims de productivitat individual i col·lectiva; convertint-se en un factor clau per al nostre benestar i eficiència, així com per a qualsevol organització. La manca de son de qualitat pot tenir un impacte negatiu en el rendiment laboral, la seguretat al treball i la qualitat de vida en general (Hafner et al., 2017).

Construeix Hàbits per a una Vida Plena

El nostre diari et ajuda a construir hàbits saludables i optimitzar el teu rendiment diari. Observa com les teves decisions afecten el teu son, energia i benestar general. Amb Somiaz, pots traçar un camí cap a un estil de vida més saludable i productiu mitjançant un seguiment constant de les teves activitats i ajustant la teva rutina en consequència. Aconsegueix les teves metes personals i professionals entenent com cada decisió quotidiana influeix en el teu èxit i benestar.

Registra el Teu Dia de Forma Detallada

A Somiaz, t’oferim una experiència única amb el nostre ‘Diari Integral Personalitzat’. Registra tots els aspectes clau del teu dia, des del son i l’alimentació fins a l’activitat física i les emocions. Obtingues una visió completa del teu benestar i descobreix com els teus hàbits diaris influeixen en la teva salut mental i física. Mantén un registre detallat per identificar patrons i prendre decisions informades per millorar la teva qualitat de vida.

Com et beneficia Somiaz?

01

Consells d'experts en son

Accedeix a consells i coneixements d’experts en son per millorar el teu descans i benestar.

02

Diari Detallat del Son

Registra i analitza els teus patrons de son amb el nostre diari personalitzat.

03

Pla de Son Natural

Segueix un pla dissenyat per millorar la qualitat del teu son de manera natural i efectiva.

04

Cuestionari d'Avaluació del Son

Realitza un qüestionari integral per obtenir una avaluació precisa de la teva qualitat del son.

05

Eines per a Professionals del Son

Proporciona als professionals del son les eines essencials per ajudar els seus clients.»

06

Bénsatar a través del son

Descobreix com el son impacta en el teu benestar general i optimitza els teus hàbits per a un millor rendiment.

La salut mental i la cura del nostre cervell són claus per a la nostra eficiència diària i benestar, i el de les organitzacions a les quals pertanyem. L'enfocament de la nostra salut ha de ser holístic, en pilars molt interrelacionats i modificables (sedentarisme, actitud, alimentació, son, entorn...) mitjançant els nostres hàbits.

Aquest entorn i hàbits de vida sincronitzen o dessincronitzen el nostre rellotge, que es troba en el cervell. Aquest ajust o desajust afectarà la resta de rellotges biològics i la nostra salut mental, emocional i física. Un son natural i ajustat a les necessitats personals ajudarà a sincronitzar la resta dels nostres ritmes.

Virtual personal assistant from Los Angeles supports companies with administrative tasks and handling of office organizational issues.